Caladium Florida Moonlight (OUT OF STOCK)

Caladium ‘Florida Moonlight’
Elävä kasvi
Mukuloiden alkuperämaa: Iso-Britannia
Ruukun halkaisija: 19 cm
Korkeus ruukun kanssa: >35 cm
Sijainti: Espoo, Suomi (EU)
Kuljetus: Suositellaan noutoa

Lue lisää alta.

58.00

Out of stock

Categories ,

Description

Myynnissä upea ja elinvoimainen Caladium Florida Moonlight! Tämä aikuinen kasvi koostuu kolmesta elinvoimaisesta mukulasta, joista olen kasvattanut sen itse kesän 2024 aikana. Caladium Florida Moonlightilla on valkeat, läpikuultavat lehdet vihrein aksenttivärein. Läpikuultavuus luo eteerisen kauniin efektin valon kanssa. Florida Moonlight sopii niin sisätiloihin kuin varjoisiin ulkokulmiinkin.

Hoito-ohjeet:
1. Valo: Viihtyy parhaiten hajavalossa, mutta voi sietää myös hieman suoraa aamuaurinkoa. Vältä suoraa iltapäivän aurinkoa, joka voi polttaa lehdet. Tämä kyseinen kasvi on kasvanut alkukesän puutarhassa ja myöhemmin itäisellä ikkunalla.
2. Kastelu: Pidä multa kosteana, mutta vältä liiallista märkyyttä. Anna pintamullan kuivahtaa kevyesti kastelujen välillä.
3. Lämpötila: Kasvualustan tulee olla lämmin, vähintään 18°C. Vältä kylmää vetoa.
4. Lannoitus: Lannoita kasvukauden aikana noin kerran kuukaudessa miedolla lannoitteella.

Talvella:
Caladiumit menevät yleensä lepotilaan talvella. Lehdet saattavat kuihtua ja kasvi näyttää kuihtuneelta. Tämä on normaalia ja kasvi kerää voimia seuraavaa kasvukautta varten. Talvella kastelua vähennetään merkittävästi, ja mukulat voidaan siirtää viileämpään paikkaan, jossa ne säilytetään kuivina, mutta ei täysin kuivina. Keväällä, kun lämpötilat nousevat, mukulat voidaan istuttaa uudelleen ja kasvi herää henkiin.

Huomioithan:
Kaikki kasvini kasvatetaan kotioloissa, joissa ovet ovat usein auki ja uusia kasveja tulee jatkuvasti. Karanteenitoimenpiteistä huolimatta ötökättömyyttä ei voida täysin taata. Suosittelen siksi asettamaan uuden kasvin karanteeniin saapuessaan.

Takuuehdot:
Suosittelen vahvasti noutoa kasvin koon, lehtien hennon rakenteen ja valkoisuuden takia. Postitus voi kuitenkin olla mahdollinen (postituskulut lisätään), jolloin pakkaan kasvit huolellisesti ja rakkaudella. Tästä huolimatta en valitettavasti voi taata, etteikö kuljetuksessa tapahtuisi vahinkoja, kuten lehtien taittumista tai mukuloiden kolhiintumista ja kasvin stressaamista pimeässä. Vastuullisuutemme päättyy, kun kasvi on luovutettu kuljetettavaksi.

More to love: